Wij vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen. Voor veel mensen hoort het hebben van een baan hierbij. Een baan geeft structuur, zorgt voor contacten met collega’s en geeft zelfvertrouwen. Noaberkracht Dinkelland Tubbergen, SPD en Soweco hebben de handen ineen geslagen en proberen de talenten van alle medewerkers te gebruiken. Zo kan iedereen meedoen!

Door de samenwerking met Soweco en SPD voldoet Noaberkracht aan de eisen van sociaal ondernemen. Daarom krijgen Noaberkracht en de gemeenten Dinkelland en Tubbergen het hoogste PSO-keurmerk (Prestatieladder Sociaal Ondernemen). Eric Bosma, teamcoach Openbare Ruimte is trots: “Onze medewerkers werken allemaal voor de inwoners. Dat vinden wij belangrijk. Plus het feit dat we door middel van werk een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen, of dat nu gebeurt onder de vlag van Noaberkracht of Soweco.”

Het certificaat is donderdag uitgereikt door een collega aan het bestuur van Noaberkracht tijdens het traditionele snerteten op de Werf. Wethouder Ilse Duursma nam het certificaat in ontvangst. “Onze organisatie laat zien dat iedereen inderdaad mee kan doen. Daarmee geven wij het goede voorbeeld en hopen we dat andere bedrijven zich ook openstellen voor iedereen. En de talenten van iedere medewerker benutten.”